Skip to main content

Mesaje de Paste fericit 2021. Urări de PASTE, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

 Cum va fi vremea de Florii 2021 și de Paștele ortodox 2021. Prognoza METEO în perioada 5 aprilie-3 mai

3 aprilie 2021

Cum va fi vremea de Florii 2021 și de vremea de Paștele ortodox 2021. Prognoza METEO în perioada 5 aprilie-3 mai

Prognoza METEO în perioada 5 aprilie-3 mai 2021. Temperaturi deosebit de calde la începutul lui mai, în perioada Paștelui ortodox 2021

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, între 5 aprilie și 3 mai. Potrivit estimărilor Administrației Naționale de Meteorologie, în prima perioadă a intervalului menționat, vremea se va menține mai rece decât normalul perioadei, cu temperaturi negative la munte. Valorile termice vor crește din a doua parte a lunii aprilie, urmând ca la începutul lui mai, în perioada Paștelui ortodox, vremea să fie deosebit de caldă în toată țara.


Vremea în săptămâna 5 aprilie 2021 – 12 aprilie 2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice și la munte. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.


Vremea în săptămâna 12 aprilie 2021 – 19 aprilie 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.


Cum va fi vremea de Florii 2021, săptămâna 19.04.2021 – 26.04.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nordice și centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.


Cum va fi vremea de Paștele ortodox 2021, săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021

În săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile.


Bareme teste antrenament BACALAUREAT 2021 setul 5

2 aprilie 2021

Bareme teste antrenament BACALAUREAT 2021 setul 5

Baremele pentru modelele de subiecte din setul 5,  pentru elevii de clasa a XII-a au fost publicate de către Ministerul Educației.


CITEȘTE ȘI: Teste de ANTRENAMENT BAC 2021. Toate modelele de subiecte

Bacalaureatul și Evaluarea Națională din 2021 vor avea loc ”cu prezență fizică” pentru a fi relevante, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, referitor la organizarea acestor examene.


Examenul de Bacalaureat va fi organizat în perioada iunie-iulie 2021, iar în sesiunea de toamnă, probele scrise vor fi înaintea celor de competențe.


BAREME –  Teste pregătire la Limba și literatura Română – BACALAUREAT 2021, set 5:

Real tehnologic:

Barem Test 5 Română tehnologic


Uman

Barem Test 5 Română uman


BAREM -Teste pregătire la MATEMATICĂ – Bacalaureat 2021, set 5:

Matematică-informatică:

Barem Test 5 Mate-Info

Matematică – Științe ale Naturii

Barem Test 5 Mate-Științe Nat


Matematică – Tehnologic:

Barem Test 5 Mate-Tehnologic


Matematică – Pedagogic, teste de antremanet Bacalaureat 2021, bareme set 5

Barem Test 5 Mate-Ped

BAREM – Teste pregătire ISTORIE – Bacalaureat 2021:

Barem Test 5 Istorie

BAREM – Teste pregătire GEOGRAFIE – Bacalaureat 2021:

Barem Test 5 Geografie


MESAJE de PAŞTE haioase 2021. Cele mai amuzante și “funny” urări de trimis prietenilor

1 aprilie 2021

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE  amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii 2021


i un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze.


Citește și: MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE  amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii

Iată câteva exemple de mesaje amuzante pe care le puteţi trimite celor dragi:


Mesaje de Paște amuzante

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE.


Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!


Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAŞTE FERICIT!


Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.


16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!


Paşte fericit că iarbă e destulă!


Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.


Un iepuraş tare drăgălaş a ieşit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat…şi Hristos a Înviat!


Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!


Eu îţi trimit un coş de ouă, virtual. Tu vino cu cele reale şi cu o sticlă cu vin ca să sărbătorim împreună Sfintele Paşti!


Umblă veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!


Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.


Mi-am făcut “wishlist-ul” de Paşte… te vreau pe tine în grădină, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacaă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul, aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul ăsta!


Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!


Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă şi bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!


Un iepuraş cu boticul alb. A venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a Înviat!


Citește și: SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ. Ce nu ai voie să faci în săptămâna de după Paști

Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese … Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iepuraşul va simţi şi va ajunge şi la tine. Există un iepuraş care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului.


Reteta mea pentru un Paşte Fericit:

Ingrediente necesare: un zâmbet larg şi multe persoane dragi în jur


Mod de preparare:


1. Se amestecă o linguriţă de fericire cu zilele petrecute alături de cei dragi.


2. Se frământa bine şi se lasă compozitţa la dospit timp în care stăm la o vorbă cu prietenii dragi.


3. Se presară bucurie după gust şi se serveşte imediat celor dragi. Paşte Fericit!


Mesaje de Paste fericit 2021. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

31 martie 2021

Mesaje de Paste fericit 2021. Urări de PASTE, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

MESAJE de PASTE fericit • Texte cu URARI, FELICITARI de Paste 2020, SMS -uri frumoase, haiose şi amuzante de Sfintele Pasti • Felicitare de Paşte pentru persoanele dragi, prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi. Felicitare de Paște.

Mesaje de Paște prin SMS,  gânduri pe care le poţi trimite prietenilor cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale.


Învierea Domnului aduce bucurie în sufletele tuturor, cel mai răspândit obicei fiind vopsirea ouălor roşii, a căror prezenţă este obligatorie pe masa de Paşti. 40 de zile după Învierea Domnului creştinii îşi spun Hristos A Înviat şi răspund Adevărat a Înviat! Fii primul care trimite un mesaj de Paști prietenilor şi urează-le sărbători fericite!


Citește și: când pică Paștele ortodox și cel catolic în următorii ani


MESAJE DE PASTE

Mesaje de Paste: Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!


Mesaje de Paste: O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!


Mesaje de Paste: Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!


Mesaje de Paste: Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!